WordPress-integratie

WordPress is een fantastische tool om websites mee te bouwen, dat is bekend. Maar het is ook het ideale platform om als ruggensteun voor webapplicaties te gebruiken.
Denk aan websites met veel gebruikers en gebruikersgegevens, of aan applicaties op tablets en smartphones.
Maar WordPress is helemaal te gek als het aankomt op samenwerken met andere software. Het is deze combinatie van WordPress met technische toepassingen die we WordPress-integratie noemen. Het is een van onze expertises.

Voorbeelden van WordPress-integratie

We integreerden WordPress al een paar keer met SalesForce. We lieten Vtiger en WordPress met elkaar praten. Je kunt het zo gek niet maken of wij bouwen het. Je wilt je webshop beheren in Briljant en je producten online tonen in WordPress? Geen enkel probleem! Dankzij de uiterst flexibele API van WordPress kan er op (bijna) elk modern systeem worden ingehaakt.
In de basis komt het neer op het volgende:

Je hebt een WordPress-emmer en een Andere Software-emmer.
En daarvan maak je met behulp van een API-slangetje communicerende vaten.
En dan gaat dat wat je kiest van de ene emmer naar de andere of omgekeerd.

Simpel, toch? We maken het alleszins simpel. Voor jou.

Sterk in customization van WordPress

Jouw website als een intranet? Formulieren op je website die informatie rechtstreeks in jouw CRM-toepassing plaatsen? Via je website projecten of events beheren? Er zijn zoveel toepassingen waarbij data van je website naar je businesstools en terug moet. We kunnen het voor je regelen.

Ben je op zoek naar een specifieke toepassing? Heb je een vraag hoe je je website kan integreren met je andere business tools? Laat het ons horen, we denken graag met je mee.

Zoek je advies?

Je hebt nood aan een strategie? Of aan een nieuwe website met een sterk design? Een partner voor je online communicatie? Of een partij die sterk is in storybranding? Die samen met jou je doelen uitzet en de tools in huis heeft om deze daadwerkelijk te bereiken? Die ervoor zorgt dat de juiste mensen je bedrijf vinden?

Over Motionmill

Motionmill is een webdesignbureau in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je brandingontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen-Berchem

T: +32 (0)3 286 80 40

E: info@motionmill.com

Facebook Certified Media Buying Professional in Antwerpen

Motionmill