E-learning opzetten in een WordPress-website

Het zal je niet verbazen dat werkgevers massaal naar e-learning grijpen om personeel op te leiden nu COVID-19 de werkvloer blijft ontregelen. Aanvankelijk greep men alleen uit noodzaak naar e-learning, maar steeds vaker wordt het gekozen omdat het gewoon supergoed werkt.

Maar hoe zet je als bedrijf een e-learningtraject op binnen je WordPress-website? Aye, matey! Wij helpen je graag.

Ontvang gratis offerte

Voordeel van intranet - Intranetbureau Antwerpen

E-learning inbouwen in WordPress-website

Goed opgeleide collega’s – ook nu!

Dankzij e-learning die geïntegreerd is in je WordPress-website zorg je ervoor dat jouw collega’s ook in coronatijden leerstof verwerkt krijgen. Wij regelen dat er videochats gedaan kunnen worden, dat leerboeken gedeeld kunnen worden, en dat alle andere technische en grafische aspecten tiptop zijn.

En dat doen we op maat van jouw wensen. Jij geeft aan welke onderdelen je zelf kan doen. Wij leggen ons toe op de rest.

Bel of mail ons

Wij integreren e-learning in je WordPress-website

Sinds het begin van de coronacrisis heeft ons team voor meerdere bedrijven de e-learning op punt gezet. Niet alleen voor nu; ook voor de toekomst. COVID-19 is weliswaar hopelijk gauw een ding van het verleden, maar e-learning is here to stay!

Over Motionmill

Motionmill is een webdesignbureau in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je brandingontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen-Berchem

T: +32 (0)3 286 80 40

E: info@motionmill.com

Facebook Certified Media Buying Professional in Antwerpen

Motionmill