fbpx

bedankt voor je bericht

We nemen binnen de 24 uren contact met je op. Contacteer je ons in het weekend of op een feestdag? Dan reageren wij op de eerstvolgende werkdag.

In de tussentijd…

…kunnen we je misschien een paar tricks en tips leren. Lees onze blog voor inspiratie.

Cliche stockfotografie

Het probleem van te vaak gebruikte stockfotografie en hoe je het omzeilt

Echt waar, mijn hoofd ontploft als ik nog één keer een website zie met uitgekauwde foto's van collega's die onnatuurlijk enthousiast naar een computerscherm wijzen.
Waarom WordPress kiezen

Een WordPress-website: waarom kies je ervoor?

Er zijn personen die bloggen over mensen die tussen 1930 en 1960 in het Amerikaanse stadje Newcastle werden gearresteerd. Ik ben gelukkig normaal. Ik blog over WordPress.
Beveiligingslek Next Gen Gallery WordPress

590.000 WordPress-websites kwetsbaar door beveiligingslek in plug-in Next Gen Gallery

Pff... ook hackers vervelen zich blijkbaar in coronatijden. Bijna zeshonderdduizend WordPress-websites lopen het risico om door hackers te worden overgenomen. En No Support Linux Hosting sluit voorgoed de deuren na een grootschalige hackingaanval.
E-mail marketing trends

E-mailmarketing in 2021 deel 1: Het Covid-effect

Sendinblue publiceerde vorige maand een fantastisch Engelstalig artikel over de e-mailmarketingtrends voor 2021. Wij namen het op ons om de wereld een Nederlandstalige editie te schenken.
Content hergebruiken tips

Echt waar, het is oké om oude content te hergebruiken

Stel dat jij al jarenlang content creëert. Je kan je dan afvragen: 'Is het oké om al die honderden blogartikelen te hergebruiken?' Waarop mijn antwoord stellig luidt: ja, dat is helemaal oké.
Feed management tools webshops

Vind de perfecte feedmanagementtool voor jouw webshop

Het kiezen, aanmaken en beheren van een productfeed voor je webshop is geen piece of cake. Gelukkig bestaan er feedmanagementtools voor.

Wil je met ons samenwerken?

Helemaal top! Wij nodigen nieuwe klanten altijd graag uit voor een kop koffie. We leren je graag kennen.

Dit is wat je over ons moet weten wanneer je met ons wilt samenwerken:

Het gaat ons om de meerwaarde

Dat betekent dat jij ons inhuurt voor expertise die je zelf niet hebt. Dat betekent ook dat je onderdelen van een opdracht die je zelf kunt doen gerust zelf mag doen. Wij ondersteunen je waar nodig, en jij ondersteunt ons wanneer het moet. Een goed eindproduct tegen de beste prijs is het onvermijdelijke resultaat. Het is een wisselwerking tussen gelijkwaardige partners, zoals bij een perfect uitgevoerde tango. Mogen wij deze dans van u?

Soms zeggen we nee

En zo hoort het ook. We hebben 18 jaar ervaring in de online wereld, maar soms biedt een klant ons een opdracht aan die buiten ons kennisveld ligt. Wanneer iemand dit doet, laten wij dit weten. Iedere vakman en -vrouw heeft een specialisme en daar moet je je aan houden. Ook wij.

Ook wanneer je iets van ons vraagt waarvan wij uit ondervinding weten dat het je bedrijf of product niet ten goede komt, kun je een ‘nee’ van ons verwachten. Het is hard maar noodzakelijk. Een misstap kan immers zelfs de beste dans verpesten.

In regie werkt soms beter

Geef je ons een complexe opdracht? Wanneer een fixed budget niet mogelijk is, wordt er in regie gewerkt. Dat wil niet zeggen dat er lukraak geschoten wordt, maar dat wij samen met jou als klant ramingen en inschattingen maken: wat kost het en wat gaat het opbrengen?

Het is aan Motionmill om daar een sturende rol in te nemen. Kostencontrole ondervangen we door het maken van goede afspraken en het gebruiken van handige programma’s als Basecamp en Harvest. Deze programma’s zijn inzichtelijk voor zowel jou als ons, zodat je altijd zicht hebt op de werkzaamheden en de kosten.

Het is een flexibele, doelgerichte manier van werken. Niet voor niets is deze werkwijze vernoemd naar het Engelse woord voor ‘behendig’ of ‘lenig’: agile. Door agile te werken erken je dat sommige projecten een groeiproces zijn waarin je altijd het budget en het gewenste resultaat scherp in het oog moet houden. Zo kunnen we zelfs de meest complexe projecten tot een succes te brengen!

Fixed budget waar mogelijk

We begrijpen dat je graag werkt met een gesloten beurs. Je wilt een prijs afspreken en hup, Motionmill kan beginnen! Aan deze wens komen wij graag tegemoet wanneer het om dingen gaat die we vaak gedaan hebben of als de opdracht perfect in tijd meetbaar is.  

Maar helaas is dat niet altijd zo. Bij complexere projecten geldt er een principe van co-creatie: in het begin zet je de grote lijnen uit en gaandeweg groeien er ideeën en inzichten die de opdracht haar details geven.

Tot slot

Heel graag tot snel!

Mark Tollenaere

Mark Tollenaere

Bedrijfsstrategist / zaakvoerder