fbpx

bedankt voor je bericht

We nemen binnen de 24 uren contact met je op. Contacteer je ons in het weekend of op een feestdag? Dan reageren wij op de eerstvolgende werkdag.

In de tussentijd…

…kunnen we je misschien een paar tricks en tips leren. Lees onze blog voor inspiratie.

België Nederland

Ondernemen over de grens: 9 woorden die in NL een andere betekenis hebben dan in BE

Wat ik inmiddels weet, is dat er niet alleen Vlaamse woorden bestaan die men in Nederland niet kent, maar dat er ook uitdrukkingen zijn die weliswaar in beide gebieden gebruikt worden, maar een compleet andere betekenis hebben. Verwarrend? Ja! Maar ook boeiend.
Succesvol merk opbouwen - Branding Antwerpen

De belangrijkste ingrediënten om anno 2021 een succesvol merk mee op te bouwen

Een succesvolle branding creëer je anno 2021 niet op dezelfde manier als twintig jaar geleden. Ik laat je zien hoe dit veranderd is.
Meest populaire mobiele browsers België Nederland

De meest populaire mobiele browsers voor 37 landen, ook België en Nederland

Ik laat je voor 37 landen zien wat de meest gebruikte mobiele browsers zijn. Ook België en Nederland staan in de lijst.
Meest gebruikte lettertypes op internet

Dribble bestudeerde de meest gebruikte lettertypes op internet en dit is de conclusie

Michael Li onderzocht een miljoen websites om te ontdekken wat online het meest gebruikte lettertype is. Ik deel zijn resultaten met jou.
Inspirerende grappige foto

30 afbeeldingen voor iedereen die visuele inspiratie nodig heeft

Voor jouw inspiratie én voor jouw vermaak deel ik de 30 leukste, grappigste en origineelste foto's met jou. Wat is jouw favoriete plaatje?
Versoepeling grammaticaregels Nederlandse taal

‘Groter als’ en ‘nooit geen’ zijn vanaf nu correct, schrijven Vlaamse kranten onterecht

Nationale kranten als Het Laatste Nieuws en De Standaard kondigden aan dat de grammaticaregels van de Nederlandse taal versoepeld zijn, en dat constructies als 'groter als' en 'nooit geen' vanaf nu correct zijn. Maar waren deze berichten wel waar?

Wil je met ons samenwerken?

Helemaal top! Wij nodigen nieuwe klanten altijd graag uit voor een kop koffie. We leren je graag kennen.

Dit is wat je over ons moet weten wanneer je met ons wilt samenwerken:

Het gaat ons om de meerwaarde

Dat betekent dat jij ons inhuurt voor expertise die je zelf niet hebt. Dat betekent ook dat je onderdelen van een opdracht die je zelf kunt doen gerust zelf mag doen. Wij ondersteunen je waar nodig, en jij ondersteunt ons wanneer het moet. Een goed eindproduct tegen de beste prijs is het onvermijdelijke resultaat. Het is een wisselwerking tussen gelijkwaardige partners, zoals bij een perfect uitgevoerde tango. Mogen wij deze dans van u?

Soms zeggen we nee

En zo hoort het ook. We hebben 18 jaar ervaring in de online wereld, maar soms biedt een klant ons een opdracht aan die buiten ons kennisveld ligt. Wanneer iemand dit doet, laten wij dit weten. Iedere vakman en -vrouw heeft een specialisme en daar moet je je aan houden. Ook wij.

Ook wanneer je iets van ons vraagt waarvan wij uit ondervinding weten dat het je bedrijf of product niet ten goede komt, kun je een ‘nee’ van ons verwachten. Het is hard maar noodzakelijk. Een misstap kan immers zelfs de beste dans verpesten.

In regie werkt soms beter

Geef je ons een complexe opdracht? Wanneer een fixed budget niet mogelijk is, wordt er in regie gewerkt. Dat wil niet zeggen dat er lukraak geschoten wordt, maar dat wij samen met jou als klant ramingen en inschattingen maken: wat kost het en wat gaat het opbrengen?

Het is aan Motionmill om daar een sturende rol in te nemen. Kostencontrole ondervangen we door het maken van goede afspraken en het gebruiken van handige programma’s als Basecamp en Harvest. Deze programma’s zijn inzichtelijk voor zowel jou als ons, zodat je altijd zicht hebt op de werkzaamheden en de kosten.

Het is een flexibele, doelgerichte manier van werken. Niet voor niets is deze werkwijze vernoemd naar het Engelse woord voor ‘behendig’ of ‘lenig’: agile. Door agile te werken erken je dat sommige projecten een groeiproces zijn waarin je altijd het budget en het gewenste resultaat scherp in het oog moet houden. Zo kunnen we zelfs de meest complexe projecten tot een succes te brengen!

Fixed budget waar mogelijk

We begrijpen dat je graag werkt met een gesloten beurs. Je wilt een prijs afspreken en hup, Motionmill kan beginnen! Aan deze wens komen wij graag tegemoet wanneer het om dingen gaat die we vaak gedaan hebben of als de opdracht perfect in tijd meetbaar is.  

Maar helaas is dat niet altijd zo. Bij complexere projecten geldt er een principe van co-creatie: in het begin zet je de grote lijnen uit en gaandeweg groeien er ideeën en inzichten die de opdracht haar details geven.

Tot slot

Heel graag tot snel!

Mark Tollenaere

Mark Tollenaere

Bedrijfsstrategist / zaakvoerder