Bookly

Bookly is een gratis planningsplug-in voor WordPress waarmee u online boekingen op uw website kunt accepteren en uw reserveringssysteem kunt automatiseren. Beheer uw boekingskalender, services, klantenbestand, bespaar tijd en geld – allemaal op één plek. Sluit je aan bij meer dan 50.000 bedrijven over de hele wereld die hun online boekingssysteem al hebben geautomatiseerd!

Bookly is ontworpen om uw online verkopen te laten groeien en gemakkelijk afspraken te maken. Dit is een one-stop-shop voor alle bedrijven, van kapsalons of fotografie tot vermogensbeheer en transport. U kunt eenvoudig beginnen met de gratis versie van Bookly en zodra uw bedrijf schaalt, kunt u de ultieme planningssoftware gebruiken met de betaalde versie die beschikbaar is met de Bookly Pro-add-on en verschillende add-ons.

1. VOORDELEN VOOR DE KLANTEN

Online plannen met Bookly kan niet eenvoudiger voor uw klanten. Het boekingsformulier reageert perfect op elk apparaat, en het enige dat klanten hoeven te doen is de gewenste service en tijd kiezen, u een paar persoonlijke gegevens verstrekken en voilà – het is klaar! Uw klanten ontvangen vóór de afspraak een e-mail- of sms-melding en deze wordt automatisch toegevoegd aan uw afspraakboekingskalender.

1.1 WANNEER U BOOKLY OP UW WEBSITE INSTALLEERT, KUNNEN UW KLANTEN:

– snel een afspraak plannen en boeken zonder direct contact met u of uw medewerker;

– maak een boeking op elk apparaat, aangezien het Bookly-ontwerp volledig responsive is;

– selecteer de categorie, de dienst en de medewerker om de dienst uit te voeren;

– de datums en tijden bepalen die voor hen het beste werken en het boekingssysteem biedt alleen beschikbare tijdvakken;

– vul het minimum aantal contactgegevens in;

– ontvang een e-mail- en sms-melding ter bevestiging van hun online reserveringen;

– ontvang een sms-herinnering over een aanstaande afspraak.

1.2 BELANGRIJKSTE VOORDELEN VAN DE BOEK

Bespaart tijd – geen actie nodig nadat de boeking is bevestigd

Gebruiksvriendelijke boekingsinterface – eenvoudige navigatie

Minimale gegevensinvoer vereist

Responsief boekingsformulier – werkt op elk apparaat

Vergeet nooit een geboekte afspraak met sms- en e-mailmeldingen

 

2. VOORDELEN VOOR DE BEDRIJFSEIGENAAR

Er is geen codeerervaring vereist om Bookly in te stellen. We hebben ons best gedaan om het installeren en gebruiken van Bookly gratis planningssoftware op je WordPress-website zo eenvoudig en snel mogelijk te maken. En met onze Bookly Pro-add-on en andere add-ons, brengt u de online planningservaring voor u en uw klanten naar een hoger niveau.

U kunt als een professional door het boekingsbeheerpaneel navigeren, uw afspraken goedkeuren en aanpassen, en uw online planning automatiseren om u te concentreren op het belangrijkste deel van uw bedrijf: uw klanten bedienen en de verkoop laten groeien.

U kunt de lay-out en het uiterlijk van het boekingsformulier aanpassen aan uw bedrijf, website en branding, uw services en de klantenlijst beheren en e-mail- en sms-meldingen verzenden – allemaal op één plek.

 

Motionmill webdesign