Inspiratie voor ondernemers

Hoe zorg je ervoor dat je meer verdient met jouw bedrijf? In onze blogs graven wij diep in de wereld van strategie, webdesign, online marketing, branding en storytelling zodat jij ermee aan de slag kan.

UX Design les 1: geef je knoppen de aandacht die ze verdienen

Eens in de zoveel tijd, wanneer ik op vakantie ben, waag ik mij graag aan een doolhof. Ik vind het heerlijk om die sensatie te voelen van verdwaald zijn, van moeten zoeken, van lichte machteloosheid (maar gecombineerd met het besef dat ik de uitgang wel vind).

ROI van een Google Ads-campagne berekenen

Presteert jouw Google Ads-campagne zoals het hoort? De ROI van je Google Ads-campagne berekenen maakt dit simpel. Je weet perfect welke zoekwoorden en advertenties werken, en welke niet.

Wat is conversie

Wat is conversie en waarom schrijven we er zo vaak over?

Een conversie is het moment waarop een bezoeker van jouw website overgaat tot het plaatsen van een bestelling, het downloaden van een brochure of whitepaper, zich inschrijft voor een nieuwsbrief of iets anders doet dat voor jou commercieel interessant is.

Intranet WordPress-website - een beveiligd luik toevoegen aan je website - Motionmill webdesign

De intranet WordPress-website: een beveiligd luik toevoegen aan je website

Ken jij het intranet? Het is een krachtige digitale werkomgeving voor bedrijven. Als je nog niet vertrouwd bent met dit hulpmiddel, dan is het hoog tijd om er meer over te leren. Is het intranet je wel al bekend? Dan is het misschien interessant om te weten dat je ook elke WordPress-website in een krachtige intranet omgeving kunt omtoveren.

Gratis scoren met zoekwoorden - Motionmill Online Marketing Antwerpen

Scoren met zoekwoorden, hoe doe je dat goed (met gratis tools)?

Goed op Google scoren? We hameren er al jaren op dat SEO, of zoekmachineoptimalisatie, tot je prioriteiten moet behoren. De hoeksteen van een goede SEO-strategie? Effectieve zoektermen! En hoe vind je die? Met een zoektermenonderzoek of keyword research. In dit artikel leggen we uit hoe je aan een zoekwoordenonderzoek begint.

Motionmill webbureau Antwerpen - conversie ultieme landingspagina

Tips voor de ultieme landingspagina: conversie én conversatie

Mensen bellen niet meer. Dus hoe vang je de aandacht, wek je interesse en vertrouwen op en krijg je de elementen van een fysieke interactie tussen verkoper en klant vertaald in een website?
Het antwoord is niet nieuw: dat doe je onder meer met sterke landingspagina’s.

Motionmill