Advanced custom fields

Advanced Custom Fields verandert WordPress-sites in een volwaardig contentbeheersysteem door u alle tools te geven om meer met uw gegevens te doen.

Gebruik de plug-in Advanced Custom Fields om volledige controle te krijgen over uw WordPress-bewerkingsschermen en aangepaste veldgegevens.

Voeg velden toe op aanvraag. Met onze veldbouwer kunt u snel en eenvoudig velden toevoegen aan WP-bewerkingsschermen met slechts een klik op een paar knoppen!

Voeg ze overal toe. Velden kunnen overal in WP worden toegevoegd, inclusief berichten, gebruikers, taxonomievoorwaarden, media, opmerkingen en zelfs pagina’s met aangepaste opties!

Laat ze overal zien. Laad en toon uw aangepaste veldwaarden in elk themasjabloonbestand met onze probleemloze ontwikkelaarsvriendelijke functies!

KENMERKEN

Eenvoudig en intuïtief

Krachtige functies

Meer dan 30 veldtypen

Uitgebreide documentatie

Miljoenen gebruikers

PRO

De plug-in Advanced Custom Fields is ook beschikbaar in een professionele versie die meer velden, meer functionaliteit en meer flexibiliteit bevat!

Met het Repeater-veld kunt u een reeks subvelden maken die steeds opnieuw en opnieuw en opnieuw kunnen worden herhaald.

ACF Blocks, een krachtig op PHP gebaseerd framework voor het ontwikkelen van aangepaste bloktypen voor de WordPress Block Editor (ook bekend als Gutenberg).

Definieer, maak en beheer inhoud met het flexibele inhoudsveld, dat meerdere lay-out- en subveldopties biedt

Gebruik de functie Pagina Opties om aangepaste beheerderspagina’s toe te voegen om ACF-velden te bewerken.

Bouw volledig aanpasbare afbeeldingsgalerijen met het Galerijveld

Ontgrendel een efficiëntere workflow voor het beheren van veldinstellingen door bestaande velden en veldgroepen op aanvraag opnieuw te gebruiken met het Clone Field.

 

Motionmill webdesign