Webdesign en usability

Plaats de gebruiker centraal in je webdesign! Want het is de bezoeker die zal maken of jouw website werkt of niet. Enkele tips voor webdesign en usability.

Maken pagebuilders webdesigners overbodig?

Pagebuilders zijn tools waarbij je in WordPress in de backend (en vaak ook in de frontend al ) pagina’s kan opbouwen met verschillende elementen. Heb je dan nog wel een webdesigner nodig?

Google updates en veranderingen

Over Google AdWords, Google updates, Google possums en dat het lang geleden was dat hier nog eens een post verscheen

Webdesign voor de toekomst

Een webdesign dat een tijdje meegaat? We kijken naar enkele trends. Welke evoluties zijn blijvers?

Adverteren in Google. Een effectieve AdWords campagne

AdWords niets voor jou? Zoeken jouw klanten dan niet op Google? Iedereen zoekt via Google. Zelfs als ze jouw naam al kennen, is de kans groot dat ze hem ingeven in de Google zoekbalk. Of de adresbalk in je browser, wat tegenwoordig op hetzelfde neerkomt. Nog interessanter zijn natuurlijk klanten die je nog niet kennen […]

Een nieuw logo voor Google

Voor veel mensen is het eerste dat men te zien krijgt na het opstarten van de computer, het startscherm van Google. Vandaar waarschijnlijk dat de aanpassing van het logo overal groot nieuws is.

Thinkibar samen met Broke Bikes

Gisteren organiseerden we samen met Broke Bikes een Thinkibar rond de vraag of een online shop ook offline aanwezig moet zijn. Een interessant onderwerp, dat merkten we aan de vele inschrijvingen op korte tijd. De coole fietsen van Broke Bikes zullen er ook voor iets tussen zitten natuurlijk. Misschien -voor de afwezigen, die alweer ongelijk […]