Heb je een WooCommerce-webshop en wil je producten kunnen toevoegen, bewerken en publiceren vanaf je gsm? Dan ben je niet de enige. ‘You asked, we listened,’ schrijft het e-commerceplatform in zijn nieuwsbrief van 11 december, om vervolgens de nieuwe WooCommerce-app aan te kondigen. Fantastisch nieuws, naar mijn bescheiden mening. 👍

 

Waarom zou je de WooCommerce-app downloaden?

Waarom, o, waarom is de nieuwe WooCommerce-app een meerwaarde bij het beheer van je webshop? Simpel. Als webshop-eigenaar heb je niet altijd goesting of de gelegenheid om op je desktopcomputer te werken. Soms wil je producten beheren terwijl je bij de tandarts zit te wachten, of wanneer je op 10 kilometer hoogte in een vliegtuig het continent doorkruist, of wanneer je op de Meir in Antwerpen plots een briljante ingeving hebt. Of misschien bevind je je wel op een productielocatie en wil je direct het product live zetten in WooCommerce terwijl het voor je ogen van de lopende band rolt. Er zijn honderden redenen om de WooCommerce-app te willen gebruiken, dus aarzel niet om hem te downloaden. (Dit klinkt als reclame, maar WooCommerce betaalt me niet. Was het maar zo’n feest.)

 

Download de WooCommerce-app voor iOS en Android

De nieuwe WooCommerce-app is beschikbaar in de App Store van Apple en in Google Play.

WooCommerce app downloaden voor Apple app store

WooCommerce app downloaden in Google Play Android

Wat zijn jouw ervaringen met de nieuwe app? Is het een verrijking voor je webshopbeheer of valt het tegen? Ik ben er benieuwd naar. Laat het me weten en ik schrijf er binnenkort over in deze blog.

Ontvang meer WooCommerce-nieuws

Wil je vaker kwaliteitsartikelen zoals dit lezen? En dat helemaal gratis? Wij delen onze kennis met je. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt 1 keer in de twee weken een leerzame, mooie, grappige, gelukkig makende mail.

Geschreven door
Mark Tollenaere
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Motionmill

Motionmill is een webdesignbureau in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je brandingontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen-Berchem

T: +32 (0)3 286 80 40

E: info@motionmill.com

Facebook Certified Media Buying Professional in Antwerpen

Motionmill