Ik zie mijzelf niet als een religieus iemand, maar toch werd ik laatst geraakt door een Bijbels tafereel. Ongewoon? Voor mij wel.

Terwijl ik oude vakantiefoto’s bekeek, passeerde er een close-up van Michelangelo’s fresco van de Sixtijnse kapel. Op de foto geeft God het leven aan Adam, de eerste mens. Hoe? Door naar hem te reiken met zijn hand.

Komt het door de onzekerheid van de laatste weken dat ik dit beeld zo prachtig symbolisch vind voor ‘elkaar helpen’ en ‘er voor elkaar zijn’?

Terwijl ik de foto bekeek, speelde op Spotify het meesterlijke nummer ‘If not now’ van Tracy Chapman. De openingszin, If not now then when, gaf mij kippenvel.

Als we niet nu een helpende hand naar elkaar uitreiken, wanneer dan wel?

De schoonheid en relevantie van deze woorden raakten mij.

Maar ik moet eerlijk zijn tegen mezelf: ik ben slechts een simpele vent die een communicatiebureau runt. De manieren waarop ik kan helpen zijn veel aardser: ze draaien rond ondernemerschap, crisiscommunicatie, jouw bedrijf overeind houden in moeilijke tijden.

Over deze essentiële zaken schreef mijn team verhelderende artikelen die aansluiten bij jouw zorgen van dit moment:

Voor meerdere organisaties zijn we volop bezig om de negatieve gevolgen van de coronacrisis zo goed mogelijk een positieve draai te geven. Ook voor jou doen we dit graag.

Ik wil je in deze bijzondere tijden bovendien helpen zoeken naar alternatieve kanalen om je producten te verkopen:

Een webshop kan al voor het bescheiden bedrag van ongeveer € 880 worden opgezet! Overweeg deze toekomstgerichte investering.

 

Mijn belofte aan jou

Dit is mijn belofte aan jou:

Ons communicatiebureau biedt jouw organisatie in deze moeilijke tijden alle hulp. Wij blijven gewoon bereikbaar, zelfs nu ons hele team vanuit huis werkt.

Verdiep je in onze artikels. Mail ons als we je, op welke manier ook, van dienst kunnen zijn.

Want tegen alle verwachtingen in is nu misschien wel het beste moment om te investeren in de toekomst van jouw onderneming. En weet je wat? Je staat er niet alleen voor.

Take care,
Mark Tollenaere

Communicatiebureau in Antwerpen

Zoek je een communicatiebureau in Antwerpen? Motionmill is er voor jou. Wij zorgen voor een sterke integratie van strategie, WordPress-webdesign, online marketing en storybranding. Als je ons belt, krijg je direct iemand aan de lijn.
Geschreven door
Mark Tollenaere
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Motionmill

Motionmill is een webdesignbureau in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je brandingontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen-Berchem

T: +32 (0)3 286 80 40

E: info@motionmill.com

Facebook Certified Media Buying Professional in Antwerpen

Motionmill