Motionmill zkt stagiair(e) webdesign

Ben je op zoek naar eerste werkervaring in grafische vormgeving?

 

Doe je stage bij Motionmill Antwerpen en word expert in webdesign!

Tijdens je stage bij Motionmill ziet elke dag er anders uit. We werken met grote klanten en kleine klanten met grootse ideeën. Wat maakt dat elk project nieuwe uitdagingen geeft!  Je maakt volledig deel uit van het team en leert webdesigns from scratch uitwerken.  We betrekken je van A tot Z bij onze projecten, waardoor je ontpopt tot een echte webdesign expert.

Naast werken met klanten, zal je ook worden ingezet op interne projecten. De bouw of optimalisatie van onze eigen websites, layouten van mailings, … Heb je daarnaast interesse in copywriting? Dan kan dit zeker worden voorzien in je takenpakket.

Tot slot ben je zoals de rest van het team multi-inzetbaar, waardoor je nog heel wat zaken rond WordPress bijleert!

Jouw profiel?

  • Je volgt een opleiding in Grafische Vormgeving
  • Je hebt een grondige kennis van Photoshop, inDesign & Illustrator
  • Je bent vlot in Nederlands & Engels
  • Je kan probleemoplossend denken
  • Je hecht belang aan gebruiksvriendelijkheid
  • Je bent klantgericht
  • Je bent multi-inzetbaar

Pluspunten?

Je krijgt een streepje voor als je ervaring hebt met WordPress.
Waarom WordPress? Als WordPress specialisten verkiezen wij dit platform omdat het gebruiksvriendelijk & open source is en een veilige omgeving biedt. Daarnaast is het ontwikkeld om optimaal te scoren in de zoekmachines.

Kennis in HTML & CSS? Daar worden we extra blij van! Ervaring met Mailchimp of een gelijkaardig mailprogramma is zeker ook een grote plus!

Waarom Motionmill?

Bij Motionmill werk je in Berchem, de tofste buurt van ‘t Stad! Tram 7 en 15 stoppen voor de deur & het station ligt op 1 km afstand. Bus 21, 30 en 32 zijn ook een optie. Liever wat sportiever? Vlakbij bevindt zich VeloStation 021 – Driekoningen.

Naast de praktische voordelen, kom je in een aangename omgeving terecht en werk je samen met een dynamisch team. Je wordt gestimuleerd om eigen initiatief en creativiteit te tonen. Is er iets specifiek dat je graag wil bijleren? Ook dat is mogelijk bij Motionmill en wordt met plezier tijd in gestoken. Daarnaast verzekeren we een goede opvolging met ruimte om zelfstandig te zijn.

Klinkt deze stage alsof ze je op het lijf is geschreven? Stuur dan je CV + portfolio op naar mark@motionmill.com en wie weet werk jij binnenkort in de tofste côté van’t Stad!

Motionmill