E-mailmarketing is het versturen van e-mails naar een lijst van contacten uit jouw doelgroep. Deze contacten, ook wel leads genoemd, hebben eerder aangegeven interesse te hebben in jouw boodschap.

E-mailmarketing heeft diverse voordelen, waarvan dekking en kostprijs de twee voornaamste zijn. Quasi iedereen heeft wel een e-mailadres en controleert deze ook regelmatig. Dat maakt dat er een grote kans is dat je bericht bij de bestemmeling aankomt en wordt bekeken. E-mails versturen is een goedkoop en meetbaar marketingmiddel.

Na search engine marketing (SEM) wordt e-mailmarketing gezien als de belangrijkste online marketingtool van dit moment. Ook al zit quasi iedereen op sociale media, toch blijft e-mail de belangrijkste applicatie voor ondernemers die hun klantenbestand aanzienlijk willen doen groeien.

Dit gratis rapport helpt je alvast op weg om een keuze te maken tussen de verschillende aanbieders van e-mailmarketingtools of ESP’s (e-mail service providers). We overlopen volgende tools en benoemen in de conclusie ook onze favoriet:

  • Addemar
  • Aweber
  • Campaign Monitor
  • Constant Contact
  • Copernica
  • MailChimp
  • Sendinblue
  • Sendy

Moet je nu kiezen tussen MailChimp of Sendinblue? Of is Sendy het goedkoopst voor jou?

E-mail mij het rapport:

Geschreven door
Motionmill Antwerpen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Motionmill

Motionmill is een webdesignbureau in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je brandingontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen-Berchem

T: +32 (0)3 286 80 40

E: info@motionmill.com

Facebook Certified Media Buying Professional in Antwerpen

Motionmill