Goed nieuws: Motionmill is Google Partner

Je wilt adverteren in Google met SEA en je zoekt daarom een Google Ads-specialist in Antwerpen? Wij hebben goed nieuws om de lente mee te starten: Motionmill mag zich vanaf nu Google Partner noemen!

We mogen onszelf Google Partner noemen omdat:

  • Onze Google Ads-campagnes opgevolgd worden door gecertificeerde mensen;
  • De prestaties van onze campagnes voldoen aan de kwaliteitseisen van Google (en meer zelfs);
  • We de voorbij maanden onze vaardigheden voldoende hebben bewezen door een pak nieuwe doeltreffende campagnes (en de daarbij horende omzet en advertentie-uitgaven).

 

Zijn we daar blij mee?

Heel erg blij! Maar we hebben er hard voor gewerkt. Al sinds de tijd dat Google Ads nog AdWords heette spannen wij ons in voor deze succesvolle manier van zoekmachineadverteren.

Google Partner Antwerpen

 

Verandert dat veel?

Niet zoveel. We blijven verder werken zoals we bezig waren: relevante bezoekers naar de websites van onze klanten sturen op een zo efficiënt mogelijke manier. Om dat te bereiken blijven we advertentiecampagnes opzetten die resultaat en ROI opleveren. Zoekmachineadverteren blijft immers een van de beste manieren om je strategie uit te werken.

 

De voordelen

Bij het Google Partnerschap horen natuurlijk enkele extraatjes, zoals een directe contactpersoon bij Google, tips van Google Ads-experts, inzichten, opleidingen georganiseerd door Google, noem maar op. Allemaal dingen waardoor we onze service en dus onze campagnes kunnen blijven verbeteren.

 

Waarom Google Ads?

Als klanten bij ons aankloppen voor een nieuwe website, denken we graag mee vanuit een totaal online marketing-perspectief. En daarin kan Ads een belangrijk aspect zijn. Omdat zichtbaarheid in zoekmachines essentieel is vandaag de dag. Zowat elk aankoopproces begint met het online zoeken van informatie. In België gebruikt ongeveer 95% van alle mensen Google als zoekmachine. Voor velen is Google gewoon het internet. Aanwezig zijn in deze zoekresultaten is dus een must.

Ook al scoor je goed in de organische resultaten, een doelgerichte SEA-campagne met de juiste zoekwoorden en advertenties levert je nog bijkomende, interessante bezoekers. Het blijkt ook dat mensen die op de advertenties klikken vaak al verder in het aankoopproces zitten. Men weet al wat men zoekt en jouw actie of wervende advertentietekst trekt hen dan helemaal over de streep.

Gratis wijzer worden

Wil je vaker kwaliteitsartikelen zoals dit lezen? En dat helemaal gratis? Wij delen onze kennis met je. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt 1 keer in de twee weken een leerzame, mooie, grappige, gelukkig makende mail.

Naam(Vereist)
* verplichte velden
Privacy(Vereist)
Hidden
Segment
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Motionmill