Het was nog 2012. We kregen een mailtje binnen van Wajnbrosse. Wajnbrosse werd opgericht in 1983 door de broers Marc-Henri et Alexandre Wajnberg. Onder Wajnbrosse maakten en produceerden de broers hun eigen films/documentaires. Ondertussen is het vooral Marc-Henri die nog actief is als regisseur.

Maar waar was ik gebleven? Ahja, we kregen dus een mailtje van hen binnen ergens in oktober van het vorige jaar. Hun nieuwe film Kinshasa Kids zou in februari in première gaan. Nood dus aan een leuke website voor dit nieuwe project. Er was echter geen groot budget beschikbaar, maar het project sprak ons wel enorm aan (vooral nadat we de ijzersterke trailer van de film hadden bekeken). We nodigden hen dus uit om een middag bij ons te spenderen en samen met hen een website te bouwen. Dit alles binnen een vooropgesteld budget. Zo kozen we er bijvoorbeeld voor om met een bestaande theme te werken. Dit zou voor  beide partijen haalbaarder zijn. Al wil dit niet zeggen dat je er dan niet echt je eigen ding van kan maken. Het was in ieder geval een intense namiddag. Er werd heel wat gediscussieerd en getwijfeld. Het was uiteraard de bedoeling dat de site de sfeer van de film zou uitademen. Glenn deed zijn uiterste best om de site die unieke touch mee te geven. Kritisch zijn was dus een vereiste tijdens deze éne middag. Maar het resultaat mocht er wezen! Een leuke site waar ze alle info en beeldmateriaal op kwijt kunnen.

We zijn nu februari. De film is net in première gegaan. De recensies zijn zeer positief. Ik was dan ook dolgelukkig toen ik deze recensie in Humo las gisteren. Ga dus zeker kijken naar Kinshasa Kids!

Geschreven door
Motionmill Antwerpen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Motionmill

Motionmill is een webdesignbureau in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je brandingontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen-Berchem

T: +32 (0)3 286 80 40

E: info@motionmill.com

Facebook Certified Media Buying Professional in Antwerpen

Motionmill