Meer nog, geef je bedrijf een gezicht met een spannend verhaal.

Hier, bij Motionmill, zijn we steeds bezig met klanten een gezicht te geven.

Dat gezicht bestaat uit verschillende facetten:

Voor elk van die facetten hebben we iemand in huis die bij elke nieuwe case gretig aan de slag gaat. We zouden kunnen stellen dat het internet nog weinig geheimen voor ons heeft, maar dan zouden we te hoog van onze toren blazen. Wel zitten we met een team dat onophoudelijk research doet om de laatste trends en nieuwigheden uit te pluizen. Kortom: denk online communicatie, denk Motionmill.

Laat je zien!

Tijdens één van de sessies van ons nieuwste initiatief, The Social Media Club, predikten we dat online- nooit zonder offline communicatie kan. De twee vullen elkaar aan waar nodig en maken samen deel uit van een algehele aanpak, 1 groot communicatieplan van jouw bedrijf.

Dit betekent dat je af en toe dat gezicht dat je gecreëerd hebt ook letterlijk moet laten zien: naar buiten komen dus. Net dat is waar veel bedrijven het vandaag de dag moeilijk mee hebben. Het is makkelijk ons te verschuilen achter allerhande profielen en online te communiceren met elkaar, maar een gesprek in de echte wereld, een echte confrontatie, is uiteindelijk toch datgene waar je naar streeft. Samenzitten met je klant en samen plannen maken. Ook dit echte gesprek, dit letterlijk je gezicht tonen, moet je oefenen. Je kan misschien een cool logo hebben, maar als je je product niet op een degelijke manier uitgelegd krijgt (op een netwerkevent bijvoorbeeld), verdwijnt die goede indruk van dat logo als sneeuw voor de zon.

The social media Club

Laat nu net dit, het letterlijk tonen van je gezicht, ook één van die goede voornemen van Motionmill zelf zijn. Practice what you preach! We besloten om zelf meer naar buiten te komen. We zakten als team af naar een aantal netwerkevents en dit had resultaat: er kwamen een aantal leuke projecten uit voort!

Ook organiseerden we met The Social Media Club een aantal infosessies rond Social Media. Een kritische vraag van een mogelijke klant beantwoorden in real life is heel wat moeilijker, maar als je op een juiste manier je expertise toont, zal deze potentiële klant des te sneller overtuigd zijn van jouw kunnen.

 
 
 

Kom dus zeker ook je gezicht tonen!

Bezoek The Social Media Club

Geschreven door
Motionmill Antwerpen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Motionmill

Motionmill is een webdesignbureau in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je brandingontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen-Berchem

T: +32 (0)3 286 80 40

E: info@motionmill.com

Facebook Certified Media Buying Professional in Antwerpen

Motionmill