Social media vertalen naar je budget

Wanneer je een bepaald budget uitgeeft aan social media wil je weten wat je daarvoor terugkrijgt.

Niet onlogisch. Vooral omdat social media binnen de wereld van online marketing vaak worden beschouwd als een vaag, chaotisch, omvangrijk fenomeen. Er is als ondernemer echter veel winst te behalen met social media, maar wat geef je uit handen en wat neem je voor je eigen rekening? Met andere woorden: ben je bereid geld uit te geven aan social media en wat is het je waard?

Waarom investeren in social media?

Op vlak van social media is er heel wat dat je zelf kan doen, toch? Social media zijn zo gemaakt dat iedereen ermee aan de slag kan. Waarom zou je dan een derde partij inschakelen? En hoe kan je grip krijgen op wat je terugkrijgt voor het bedrag dat je investeert? Het verhaal van The Social Media Club, het nieuwste project van Motionmill dat deze week het daglicht zag, is op dat vlak helder. 6 sessies gedurende 6 maanden. We bieden je een kader waarbinnen de verschillende socialmediaplatformen en -tools een plek krijgen. Daarnaast heb je maandelijks recht op een uur gratis advies. Je kan ons aanspreken om samen met jou een aanpak of campagne uit te denken specifiek voor jouw bedrijf.

 

Consultancy op vlak van social media

Natuurlijk kan je The Social Media Club ook aanspreken wanneer je niet deelneemt aan de workshop. The Social Media Club staat open voor consultancy op vlak van social media voor iedereen. Je wilt Twitter uitbouwen tot een klantenservice, maar weet niet goed waar te beginnen? Je wilt een campagne opzetten om via social media publiek op te bouwen, maar durft geen stappen ondernemen? Dan kan je altijd bij ons terecht. We zitten met je samen, analyseren jouw probleem en gaan dieper in op jouw vraag.

 

Social media adviesbureau Antwerpen

Fotobron: Tracy Le Blanc op Pexels

 

We helpen je op weg

Samen gaan we na wat je al kan, hoever je kennis over social media zowel op technisch als theoretisch vlak reikt en wat je bereid bent om al dan niet zelf te doen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je jezelf beschouwt als een dummie. Niet enkel helpen we je dan met het opzetten van socialmediaprofielen die relevant zijn voor jouw bedrijf, we denken ook een strategie uit. We helpen je van A tot Z op weg.

Maar misschien kan je al heel wat zelf en wil je ook graag zelf de handen uit de mouwen steken. Je kan zelf profielen aanmaken en onderhouden, maar wilt een stapje verder. Dan kan je ons aanspreken om je te helpen dat extra stapje te zetten.

Het kan tenslotte ook zijn dat je vaardig bent met social media maar geen tijd of zin hebt om je te engageren. Dan nemen wij de tijd die jij niet hebt om te investeren in jouw social media.

 

Transparant advies voor social media

We willen op niemand een stempel drukken, maar in een eerste gesprek gaan we na tot welke categorie jij behoort. Op die manier kunnen we een samenwerking uitbouwen waarin het duidelijk is wat de verwachtingen zijn. Jij weet waar je voor betaalt en wij geven je regelmatig een update. Niemand krijgt graag een factuur voorgeschoteld waar hij geen snars van snapt of die niet overeenkomt met zijn of haar verwachtingen. Niemand stelt zich graag de vraag: wat heb ik nu eigenlijk teruggekregen voor mijn geld?

Duidelijkheid en transparantie, dat zijn de de startpunten voor onze samenwerking met jou die van jouw social media een succes zullen maken.

Bezoek The Social Media Club.

Gratis wijzer worden

Wil je vaker kwaliteitsartikelen zoals dit lezen? En dat helemaal gratis? Wij delen onze kennis met je. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt 1 keer in de twee weken een leerzame, mooie, grappige, gelukkig makende mail.

Naam(Vereist)
* verplichte velden
Privacy(Vereist)
Hidden
Segment
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Motionmill