Elke klant is uniek

Bij Motionmill staan we dagelijks in contact met onze klanten. Geen enkele klant is dezelfde. Ze verwachten stuk voor stuk iets anders van een website. Ze hebben stuk voor stuk andere vragen, bedenkingen, suggesties en opmerkingen. Ook zijn hun voorkennis en mogelijkheden telkens verschillend. Het is voor ons keer op keer aftoetsen wat voor vlees we in de kuip hebben, maar net dat maakt ons werk spannend, afwisselend en verrijkend. Niets is zo uitdagend als dagelijks tegemoet trachten te komen aan de diverse wensen van onze klanten en zo onze eigen werking te verbreden en verdiepen.

Zo kwamen we onlangs tot de constatatie dat er vanuit onze klanten meer en meer vraag is naar ondersteuning op vlak van inhoud; content support.

Werken met een CMS is een enorm voordeel. Klanten kunnen zelf hun website beheersen. Dit betekent onder andere dat ze het tekstmateriaal voor hun website zelf schrijven en invoeren in het systeem.  Je hebt als klant dus een grote onafhankelijkheid en moet niet steeds beroep op ons doen voor kleine aanpassingen aan je website zowel op vlak van tekst- als fotomateriaal. Voor sommigen is tekst schrijven een makkie, a piece of cake. Anderen kampen daarentegen met een gebrek aan tijd, inspiratie of voelen zich ietwat onzeker over hun schrijfstijl. Het is een opvallend terugkerend  knelpunt dat ons er onlangs toe aanzette om de koppen bij elkaar te steken en een oplossing hiervoor uit te werken.

Met Motionmill zijn we namelijk voortdurend op zoek naar manieren om onze service te optimaliseren en net daarom hebben we een extra service opgestart voor die groep klanten voor wie het uitwerken van tekstmateriaal wel eens een struikelblok zou kunnen vormen.

Content Marketing

Content schrijven voor en delen met je doelgroep doe je best via een sterk plan”

Content support

Motionmill biedt namelijk sinds kort een tweeledige content support aan: niet enkel kunnen we je ondersteuning bieden voor het schrijven van je website teksten, ook kunnen we je adviseren voor het toepassen van SEO.

Natuurlijk heeft niet elke klant hier in dezelfde mate behoefte aan, daarom werken we met verschillende formules en stemmen we onze service af op jouw vraag:

  1. Je beschikt over een vlotte pen en schudt het tekstmateriaal voor je website in no time uit je mouw, maar hebt minder kennis van SEO? Dan kan je ervoor kiezen om al je tekstmateriaal zelf te schrijven en enkel bij ons aan te kloppen voor SEO consultancy.
  2. Je schrikt er niet van terug om zelf teksten voor je website aan te leveren, maar hebt nood aan een kritische eindredacteur en advies op vlak van SEO? Jij schrijft de teksten. Wij lezen enthousiast na en doen creatieve suggesties. Verder kan je ook beroep op ons doen voor het schrijven van nieuwsbrieven, nieuwsitems en (blog) posts (bijvoorbeeld wanneer je zelf eens geen tijd hebt). Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor SEO.
  3.  Je hebt geen tijd om zelf tekstmateriaal uit te werken, laat staan na te gaan hoe je aan SEO kan doen? We zitten samen met jou en bespreken de waarden, visie en identiteit van je bedrijf. Jij geeft aan wat er zeker in je teksten moet vermeld worden, wat je doelpubliek is en welke toon je tekst moet hebben. Wij gaan met deze gegevens aan de slag en werken het tekstmateriaal voor je website uit. Wanneer je website gelanceerd is, volgen we je content verder op: we doen inhoudelijke aanpassingen, schrijven blog posts en nieuwsbrieven. Het uitwerken van jouw content gaat, als vanzelfsprekend, gepaard met SEO.

Vlotte schrijvers die ook kennis hebben van SEO hebben misschien niet onmiddellijk nood aan content support, maar kunnen uiteraard ook altijd bij ons terecht.

Geschreven door
Motionmill Antwerpen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Motionmill

Motionmill is een webdesignbureau in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je brandingontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen-Berchem

T: +32 (0)3 286 80 40

E: info@motionmill.com

Facebook Certified Media Buying Professional in Antwerpen

Motionmill