Kruiswoordraadsels in cyberspace

Kruiswoordraadsels zijn populair

Sudoku’s ook. Van die laatste weten we dat ze nog niet zo lang bestaan, van kruiswoordraadsels is dat veel minder geweten. In 1913 werd de eerste kruiswoordpuzzel gepubliceerd en in 1924 was het hek goed van de dam. Nu lossen alleen al in de VS dagelijks 40 miljoen mensen een kruiswoordraadsel op!

In de Lage Landen is dat verhoudingsgewijs niet minder. Kruiswoordraadsels zijn immens populair, bij alle lagen van de bevolking. Je vindt ze dus in alle kranten en tijdschriften, én op het internet. Alleen is er in dat laatste geval nogal wat amateurisme mee gemoeid.

Puzzelmee.be

Motionmill zette samen met JFS de site puzzelmee.be op, waar dmv een volautomatisch publicatiesysteem dagelijks verse puzzels geserveerd worden die het niveau halen van onze nationale krantentitels.

De komende weken en maanden wordt het druk op Puzzelmee.

De Java-applets van de woordzoekers en de doorlopers zullen vervangen worden door Flash. En gaandeweg zullen er meer spellen op de site verschijnen, waaronder Kraak de Code. Op termijn zal de dagelijkse puzzel ook op pdf beschikbaar worden. We keep on rollin’! Hope you’ll be puzzled!

Geschreven door
Dirk Verbeeck
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Motionmill

Motionmill is een webdesignbureau in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je brandingontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen-Berchem

T: +32 (0)3 286 80 40

E: info@motionmill.com

Facebook Certified Media Buying Professional in Antwerpen

Motionmill