MultiSafepay

MultiSafepay is een incassodienstverlener. MultiSafepay, van oorsprong MultiPay, heeft meer dan 12.000 klanten en meer dan 800.000 rekeninghouders voor hun Fast-Checkout platform en is een van de snelst groeiende betalingsdienstaanbieders van Nederland.

Producten en diensten

MultiSafepay verzorgt het incasseren en verwerken van online betalingen voor online betalen voor e-commerce en m-commerce handelaren zoals webshops. Met één contract kunnen webshops alle betaalmethoden gebruiken en MultiSafepay regelt de acquisitie, incasseert en faciliteert uitbetaling.

Betalingsmethoden

MultiSafepay verwerkt betalingen van meerdere betaalmethoden, creditcards zoals MasterCard en Visa, Maestro, bankoverschrijvingen via iDEAL of PayPal, cadeaubonnen evenals binnenlandse en internationale betalingen via bankrekeningen.

E-commerceplatforms

MultiSafepay heeft speciaal voor populaire e-commerce platforms online en mobiele betaaloplossingen ontwikkeld. Ze hebben integratie via API, gehoste oplossingen en plug-ins voor e-commerceplatforms zoals Magento, WordPress, Prestashop, Virtuemart en anderen.