En waarom je nu net aansluiten bij The Social Media Club?

The Social Media Club richt zich specifiek tot bedrijven die aan de slag willen met social media. Een belangrijke stap waar je best even over nadenkt voor je effectief aan de slag gaat. Gelukkig denkt The Social Media Club vanaf nu met je mee!

Wat hebben wij te bieden dat anderen niet hebben?

Waarom moet je voor Social Media net bij ons zijn? Waarom levert je met je bedrijf aansluiten bij The Social Media Club, het nieuwste project van Addwittz dat deze week het daglicht ziet (www.thesocialmediaclub.be), iets op?

Wel … er zijn tal van redenen om de stap te zetten.

Social Media is en blijft een vaag begrip. Maar net dit maakt het ook spannend. Het is een begrip dat zich voortdurend lijkt heruit te vinden. Het is een begrip dat elke dag ruimer wordt, geen grenzen kent. Het is een begrip dat ons bevattingsvermogen overstijgt. Net daardoor schrikt het af, maar biedt het ook tal van mogelijkheden voor diegenen die zich erdoor op sleeptouw durven nemen.

Social Media als een dienst aanbieden is dus ook voor ons aftasten, grenzen verleggen en blijven ontdekken. Je vraagt je misschien af of je zoiets vaag als Social Media wel kan aanbieden als dienst? Of we geen lucht verkopen? Wat we nu juist doen voor jouw geld? Of je het niet beter zelf kan doen, want een profiel aanmaken dat kan toch iedereen? Wel, daar zijn we het volledig mee eens.

Wij zullen ons niet zo snel een Social Media expert noemen. De kracht van Social Media is net dat het voortdrijft op mensen en iedereen ermee aan de slag kan. Wij willen het ons zeker niet toe-eigenen. Social Media wordt gemaakt door en voor iedereen.

The ROI of social media is your business will still exist in 5 years

Ok. Heldere taal. Wat bieden we dan wel?

Een intense workshop van 6 maanden. Het is een investering op lange termijn, omdat we geloven in een duurzame aanpak. We vertrekken vanuit een groter kader waarbinnen we de verschillende Social Media platformen en aanverwante tools een plek geven. We beginnen er niet aan als een kieken zonder kop. Dit groter kader, ons verhaal zeg maar, richt zich specifiek op Social Media & bedrijfscultuur. We geven niet enkel aan waarom je als bedrijf aan Social Media moet doen, maar ook hoe. Een mentaliteitsverandering op elk niveau binnen je bedrijf vormt het vertrekpunt. Het aanpassen van je communicatie het uiteindelijke doel. Binnen dit kader nemen Social Media een belangrijke plaats in.

We houden dus vast aan een kader waarbinnen de verschillende platformen en tools ‘zin’  krijgen, een bestaansreden krijgen. Iedereen kan aan Social Media doen, dus ook elk bedrijf.

Niet elk bedrijf slaagt er echter in om Social Media om te buigen in een voordeel of een tool om winst te maken. Strategie, content en tijd vormen de sleutelwoorden.

Bij The Social Media Club zorgen we dat Social Media ook voor jouw bedrijf een winstgevende tool wordt.

Plaats een reactie

Je email zal nimmer op deze site vertoond worden, noch met anderen gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*
*